Korištenje kolačića (eng. cookies)

Kako bi stranica web servisa imala sve funkcionalnosti na računalo korisnika pohranjuje se malena količina podataka, tzv. kolačića (eng. cookies). Kamion-bus.hr upotrebljava kolačiće i slične tehnologije za pružanje naših web-mjesta i mrežnih servisa i kao pomoć u pružanju podataka. Kolačići nam omogućuju, između ostalog, spremanje vaših preferenci i postavki, omogućuju vam prijavu, pružaju oglašavanje utemeljeno na interesima; sprječavaju prijevare i analiziraju način rada naših web-mjesta i mrežnih servisa.

Web stranica www.kamion-bus.hr upotrebljava kolačiće skladno s novim Zakonom o elektronskim komunikacijama (ZEKom-1) i na vaše računalno se neće spremiti nijedan kolačić bez vašeg izričitog pristanka.

Za kontrolu kolačića, web-pratilica i sličnih tehnologija na raspolaganju imate niz alata uključujući kontrole u pregledniku za blokiranje i brisanje kolačića i kontrole davatelja analitičkih usluga trećih strana za odustajanje od prikupljanja podataka putem web-pratilica i sličnih tehnologija. Vaš preglednik i ostali odabiri mogu utjecati na vaše korisničko iskustvo na našoj stranici.

Zaštita osobnih podataka

U slučaju da nam na stranici kamion-bus.hr povjerite bilo kakav osoban podatak, poštivat ćemo Vašu privatnost. Naša politika zaštite podataka je sukladna novom Zakonu o elektronskim komunikacijama. Korisnike uvijek točno obavijestimo o načinu uporabe podataka koje će unijeti u različite obrasce na internet stranici. Svi ti podaci nisu nikada dostupni trećim osobama. Podaci naših korisnika su pohranjeni na sigurnim serverima do kojih mogu pristupati samo ovlaštene osobe. Podatke naših korisnika nikada ne dajemo u najam, ne prodajemo ih te ne dozvoljavamo da ih upotrebljava bilo koja treća osoba.

Naše baze e-mail adresa redovito ažuriramo.

© 2015+ Business Media Croatia. Sva prava pridržana.