U prodaji SpaceTourer Business i Jumpy Kombi
U prodaji SpaceTourer Business i Jumpy Kombi
  20.03.2017  |  10:38
Vrijeme čitanja: 1 min
Nakon što je krajem prošle godine započela prodaja teretnih izvedbi modela Jumpy, Citroën je na tržište stavio i dvije putničke izvedbe, Jumpy Combi te SpaceTourer Business.

Novi Citroën Jumpy Kombi dostupan je u tri duljine (XS: 4,60 m, M: 4,95m i XL: 5,30m), s motorom BlueHDi 115 S&S BVM6 i s cijenom od 151.200 kn bez PDV-a.

Namijenjen je prijevozu osoba, zabavnim kampovima i udrugama kojima je potreban što veći broj sjedećih mjesta i što više prostora.

Luksuzniji Citroën Spacetourer Business u ponudi je s dvije duljine ( M i XL), s dizelskim motorima najnovije generacije BlueHDi 115, 150 i 180 KS i s cijenom od 171.960 kn bez PDV-a.

U bogatoj opremi ima tehnologije koje život čine lakšim, kao što su Kamera za vožnju unatrag, Head-up zaslon u boji i navigacijski sustav 3D povezan s internetom s opcijom CITROËN Connect Nav, ali i tehnologije koje pridonose sigurnosti, kao što su: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sustav praćenja pozornosti i Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention i Collision Risk Alert.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Novosti
Novosti Berliet T100 Najveći kamion na svijetu

Renault Trucks će na ovogodišnjim European Heritage Days izložiti svoj legendarni Berliet T100, poznati i kao "pustinjski div".

K&B HR
Novosti
Novosti Iveco Bus Isporučen 40.000-ti Crossway

Iveco Bus je krajem kolovoza u tvornici Vysoke Myto u Češkoj, obilježio isporuku jubilarnog 40.000-tog primjerka modela Crossway.

K&B HR
Propisi
Propisi Tahografi Kako se koristi funkcija OUT?

Nevjerojatno je koliko krivih i netočnih informacija prijevoznici i vozači jedan drugom prenose o ovoj funkciji. Možda je problem upravo...

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 189 gradskih autobusa za Trondheim

MAN je isporučio 189 Lion's City autobusa za gradski prijevoz grada Tondheima u Norveškoj pri čemu je dio autobusa s pogonom na...

K&B HR
Novosti
Novosti Tržište u prvih šest mjeseci Rekordna polovica godine

Rezultati u prvoj polovici godine se jako dobri i bilježimo rast u svim segmentima pri čemu su najviše rasli novi autobusi i kamioni, a...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Iveco Prvi S-Way primjerci u Njemačkoj

Iveco je u Ulmu isporučio prve primjerke nedavno predstavljenog modela S-Way na Njemačkom tržištu.

K&B HR
Novosti
Novosti Scania Scania LNG s plug-in električnim kranom

Finskom prijevozniku Kuuskuljetus Oy isporučena je Scania G410 LNG s elektro-hidrauličkim kranom. Ovo je prvi kamion s takvom...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo FH cisterna za Mikol d.o.o.

Poduzeću Mikol d.o.o. iz Čakovca isporučen je novi Volvo FH 460 kamion s cisternom za prijevoz goriva.