U prodaji SpaceTourer Business i Jumpy Kombi
U prodaji SpaceTourer Business i Jumpy Kombi
  20.03.2017  |  10:38
Vrijeme čitanja: 1 min
Nakon što je krajem prošle godine započela prodaja teretnih izvedbi modela Jumpy, Citroën je na tržište stavio i dvije putničke izvedbe, Jumpy Combi te SpaceTourer Business.

Novi Citroën Jumpy Kombi dostupan je u tri duljine (XS: 4,60 m, M: 4,95m i XL: 5,30m), s motorom BlueHDi 115 S&S BVM6 i s cijenom od 151.200 kn bez PDV-a.

Namijenjen je prijevozu osoba, zabavnim kampovima i udrugama kojima je potreban što veći broj sjedećih mjesta i što više prostora.

Luksuzniji Citroën Spacetourer Business u ponudi je s dvije duljine ( M i XL), s dizelskim motorima najnovije generacije BlueHDi 115, 150 i 180 KS i s cijenom od 171.960 kn bez PDV-a.

U bogatoj opremi ima tehnologije koje život čine lakšim, kao što su Kamera za vožnju unatrag, Head-up zaslon u boji i navigacijski sustav 3D povezan s internetom s opcijom CITROËN Connect Nav, ali i tehnologije koje pridonose sigurnosti, kao što su: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sustav praćenja pozornosti i Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention i Collision Risk Alert.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.