XF460 za Marko usluge
XF460 za Marko usluge
  13.03.2017  |  10:38
Vrijeme čitanja: 1 min
Uz već preuzeta dva nova DAF tegljača prošle godine, tvrtka Marko usluge d.o.o. preuzela je prvi od 6 DAF XF460 tegljača sa visokim stupnjem dodatne opreme.

Vozilo je uz paket uobičajene DAF dodatne opreme opremljeno sa dodatnim elementima koji čine tegljač iznimno atraktivnim. Tu su atraktivni dodaci od nehrđajućeg čelika: roofbar, grillbar i bumperbar, kao i niz dodatnih svijetlećih LED dioda i reflektora. Dodatno lakiranje elemenata vozila naglašava atraktivnost vozila.

Vozaču će uz iznimno pouzdani i ekonomični motor MX13 sa 460 KS biti na raspolaganju svi raspoloživi sustavi aktivne i pasivne sigurnosti kao i sustavi za povećanje učinkovitosti vožnje i smanjenje ukupnih troškova eksploatacije; AEBS; LDWS, FCW, PCC, ALM i drugi.

Da vožnja bude ugodna, kabina je opremeljena luksuznim sjedalima, najvećim hladnjakom, dodatnom stacionarnom klimom te nizom ostale opreme koje vozaču čine boravak u najvećoj kabini u klasi još udobnijim.

Posebno ističemo sustav dodatnog zaključavanja koje nema nitko na tržištu, jedinstveni sustav "DAF night lock"; sustav sigurnosnog zaključavanja vrata koji onemogućava nasilan ulazak u kabinu.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.