VAN BODIES nadogradnje za dostavna vozila
VAN BODIES nadogradnje za dostavna vozila
  10.03.2017  |  15:52
Vrijeme čitanja: 1 min
Najveći europski proizvođač priključnih vozila i nadogradnji proširio je ponudu s nadogradnjama za dostavna vozila ukupne mase od 3,5 do 6 tona.

Schmitz Cargobull će fiskalnu godinu završiti s 56.000 proizvedenih priključnih vozila i nadogradnji, a u budućnosti će se brojke dodatno povećati jer je Schmitz predstavio projekt VAN BODIES nadogradnji za dostavna vozila.

Ovaj projekt je proizišao iz suradnje s Volkswagenom i proizvodnjom nadogradnji za novi Crafter, a nadogradnje će se nuditi i za Mercedes-Benz Sprinter te ostala vozila u klasi od 3,5 do 6 tona.

Ovaj je motiviran sve većim rastom on-line prodaje odnosno dostave kupljene robe, a Schmitz će prije svega biti partner s proizvođačima koji će nuditi gotovo rješenje vozila s nadogradnjom.

Tvornica u Berlinu u ovom trenutku ima kapacitete od 7.500 termoizolacijskih komora u kitu, a za IAA 2018 su najavljene i rashladne komore. Prvi model je V.KO DRY komora koja je izvedena s panelima s poliuretanskom pjenastom jezgrom koji su debeli samo 20 mm.

Noseća struktura je od aluminijskih profila čime je uz robusnost osigurana i mala masa nadogradnje. Unutrašnjost je osvijetljena LED rasvjetom koju aktivira senzor pokreta.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.