Moćni FMX za MiTeh d.o.o.
Moćni FMX za MiTeh d.o.o.
  18.07.2019  |  11:09
Vrijeme čitanja: 1 min
Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim uvjetima.

Sve na FMX-u konstruirano je tako da korisniku pomogne obaviti teške zadatke, a u isto vrijeme pruža sigurno i ugodno radno mjesto za vozača. Sve prednosti Volvo FMX kamiona prepoznali su u poduzeću MiTeh d.o.o., a novi FMX pomaže im u poslovnim procesima u kamenolomu.

"Nakon dva mjeseca eksploatacije Volvo FMX kamiona u našem kamenolomu možemo reći kako smo izuzetno zadovoljni s funkcijama koje kamion pruža. Štoviše, zaista nas je ugodno iznenadio jer nam pruža i više od naših očekivanja", istaknuo je vlasnik poduzeća MiTeh d.o.o. Josip Mihelčić te dodao kako Volvo FMX nudi upravo ona rješenja koja im trebaju za njihovu djelatnost.

Volvo FMX pogoni motor snage 480 KS, ima tri pogonske osovine, a snaga se prenosi preko I-Shift Crawler gear mjenjača, odnosno I-Shift mjenjača sa stupnjevima prijenosa za sporu vožnju. Opremljen je i XX high šasijom za najekstremnije uvjete dok je nadogradnja stražnji PK kiper volumena 21 m3, nosivosti 40 tona.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.

K&B HR
Propisi
Propisi Tahografi Pametni tahografi od 15. lipnja

Od 15. lipnja 2019. godine, sva nova teretna motorna vozila čija je najveća dopuštena masa veća od 3,5 tone, svi novi autobusi i sva...