Snažnija, pametnija i štedljivija Navara
Snažnija, pametnija i štedljivija Navara
  16.07.2019  |  13:00
Vrijeme čitanja: 1 min
Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju multi-link stražnjeg ovjesa na produljenoj kabini.

Obzirom na nadolazeće propise o čistoći ispušnih plinova motori nove generacije ispunjavaju Euro 6d-TEMP normu, a zahvaljujući ugradnji dvostrukog turbopunjača okretni moment osnovnog motora sa 163 KS je povećan za 20 Nm. Također, ugrađene su disk kočnice na sve kotače pa je skraćen zaustavni put te pojačan stražnji ovjes.

Nvara je bila prvi pick-up koji je straga imao varijantu multi-link ovjesa u kombinaciji s krutom osovinom, ali je takva izvedba bila isključivo na verzijama s dvostrukom kabinom (Double cab) dok su ostale verzije imale kruti ovjes s lisnatim oprugama. Sad se multi-link ovjes ugrađuje i na izvedbe s produljenom kabinom (King cab).

Ugrađen je i novi multimedijski sustav NissanConnect s još praktičnijim 8-inčnim zaslonom i povezanim uslugama. Serijska oprema najprodavanije inačice TEKNA uključuje: sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, nadzor brzine na nizbrdici, inteligentni sustav za izbjegavanje frontalnih sudara i inteligentni Around View Monitor. Kao i uz sva Nissanova laka gospodarska vozila, Navara dolazi s najduljim proizvođačkim jamstvom na tržištu u trajanju od pet godina/160.000 km.

Nissan Navara je 2015. osvojila nagradu "International Pic-up Award", a prošle je godine ukupno prodano 231.435 primjeraka. Cijena  izvedbe s produljenom kabinom iznosi 228.000 kn dok se izvedbe s dvostrukom kabinom kreću od 251.000 kuna.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.

K&B HR
Propisi
Propisi Tahografi Pametni tahografi od 15. lipnja

Od 15. lipnja 2019. godine, sva nova teretna motorna vozila čija je najveća dopuštena masa veća od 3,5 tone, svi novi autobusi i sva...