Krone preuzeo Knapen
Krone preuzeo Knapen
  26.06.2019  |  17:57
Vrijeme čitanja: 1 min
Krone koji je jedan od vodećih proizvođača priključnih vozila u Europi, preuzeo je Knapen Trailers, nizozemskog proizvođača specijaliziranog za proizvodnju prikolica s pokretnim podom.

Od 24. lipnja Krone Commercial Vehicle Group je u vlasništvu 100% dionica Knapen group preko svoje tvrtke kćeri Knapen Trailers BV. Knapen je vodeći europski proizvođač prikolica s pokretnim podom s kojim Krone dobiva značajno proširenje svoje ponude.

Iako ovu transkakciju tek trebaju potvrditi regulatorna tijela EU, nakon što je u jesen prošle godine preuzeo kineski Xiantong, Krone nastavlja širenje kupnjom Knapena.

Kako stoji u priopćenju iz Knapena, oni ostaju samostalni u svojim operacijama, a postojeća uprava će i nastaviti raditi i dalje. Relativno mala tvrtka s jugozapada Nizozemske je usko specijalizirana na proizvodnju prikolica s pokretnim podom u čemu su dosegli vrhunsku razinu kvalitete i inovativnosti te su vodeći proizvođač u tom segmentu u Europi.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.