Održan 11. Kamion&Bus Roll Show
Održan 11. Kamion&Bus Roll Show
  27.05.2019  |  16:49
Vrijeme čitanja: 1 min
U Zagrebu je 24. i 25. svibnja održan 11. Kamion&Bus Roll Show na kojem je nastupilo više od 50 izlagača, a ukupno je izloženo više od 200 kamiona, autobusa, priključnih, dostavnih i specijalnih vozila.

Ovogodišnji Kamion&Bus Roll Show je, kao i prethodna dva puta, održan na prostoru pored Waste Gate Shopping Cityja Zagreb, na izložbenoj površini od oko 30.000 m².

S više od 50 izlagača i velikim brojem vozila, ovo je najveća izložba ovakve vrste ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Treba posebno istaknuti prvo javno izlaganje u Hrvatskoj novog Ford Trucks F-Maxa (koji je i aktualni "International Truck of the Year"), novu generaciju Mercedes-Benz Actrosa i novi Iveco Daily.

Kamion&Bus Roll Show je ugostio ne samo sve vodeće proizvođače kamiona, autobusa, priključnih i dostavnih vozila, već i proizvođače rezervnih dijelova, guma, maziva i ostale opreme kao i brojne servisne djelatnosti poput fleet managementa, usluga vezanima za tahografe,  sl.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.