Tokić DistriKat obogaćen Topmotive Truck opcijom
Tokić DistriKat obogaćen Topmotive Truck opcijom
  15.04.2019  |  16:20
Vrijeme čitanja: 2 min
Usluga servisiranja gospodarskih vozila, osobito teških kamiona i autobusa, nikad nije bila tako jednostavna kao u Tokić DistriKat web shopu. Upravo je on nakon osobnog te moto-programa, proširen i Topmotive Truck opcijom za teška gospodarska vozila.

Jednostavnost, brzina i širina ponude Tokić DistriKata

Odlazak u prodavaonice dijelova u današnje se vrijeme sve više nastoji izbjeći u procesu nabave. Stoga, sve više profesionalaca se u svom radu služi Tokić DistriKatom, webshopom i online katalogom dijelova iz široke ponude asortimana tvrtke Tokić. Kupac koji je registriran na ovu online platformu, može iz udobnosti vlastitog doma ili ureda pretražiti kompletnu ponudu i informirati se o alternativnim proizvođačima, kao i trenutnoj raspoloživosti željenog asortimana na Tokić skladištu.

Koliko je velika snaga Tokić DistriKata, najbolje potvrđuje činjenica da se tvrtka Tokić pozicionirala kao vodeći distributer i trgovac u regiji s više od 100 vlastitih i franšiznih poslovnica s uređenom i optimiziranom dinamikom dostava dok je sam sustav ove web trgovine naslonjen na najveću svjetsku bazu automobilskih dijelova TecDoc.

Također, važno je napomenuti kako je tvrtka Tokić u DistriKatu uslugu pretraživanja dijelova proširila i na gospodarski program. DistriKat se ponosi jednostavnim i logično posloženim izbornikom unutar kojeg možete pronaći kategorije: vozilo, kombi vozilo, komercijalno vozilo, motocikl, univerzalni dijelovi, a odnedavno i Topmotive Truck.

Jednim klikom do dijelova

Kupci koji svoju kupovinu odluče obaviti putem Tokić DistriKata u samome pregledniku mogu birati između 7 najvećih proizvođača u kamionskoj industriji (DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania i Volvo).
Jednostavnim upisivanjem VIN-broja, odnosno broja šasije, otvara se katalog konkretnog modela sa svim mogućim dijelovima na tržištu. Drugim riječima, pored navedenog originalnog dijela, korisnik DistriKata u izborniku Topmotive Trucka trenutno vidi sav asortiman tvrtke Tokić i njegovu raspoloživost. Ako je konkretni dio odmah raspoloživ na stanju, označen je zelenim indikatorom.

Pored konkretnog naziva komponente, tu je još i komparacijski broj, kratki opis te osnovne tehničke karakteristike. Također, kod određenog asortimana postoje dodatne informacije, a naveden je i sadržaj pakiranja te praktični savjeti prilikom ugradnje te jasno istaknuta maloprodajna cijena.

Pored 200.000 pozicija na centralnom Tokić skladištu, kroz Topmotive Truck opciju, na „lageru“ samo za gospodarski program možete pronaći više od 10.000 artikala. Bez obzira na to što je riječ o gospodarskom programu, ako je odabrani artikl dostupan - dostavu do najbliže Tokić poslovnice ili servisa možete očekivati već isti dan.
Više informacija uvijek možete zatražiti od Tokićevih stručnih djelatnika, koji vam stoje na raspolaganju putem brojeva telefona 01 3033 916 te 091 5637 760, kao i slanjem e-maila na teretni@tokic.hr
 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Novosti
Novosti Berliet T100 Najveći kamion na svijetu

Renault Trucks će na ovogodišnjim European Heritage Days izložiti svoj legendarni Berliet T100, poznati i kao "pustinjski div".

K&B HR
Novosti
Novosti Iveco Bus Isporučen 40.000-ti Crossway

Iveco Bus je krajem kolovoza u tvornici Vysoke Myto u Češkoj, obilježio isporuku jubilarnog 40.000-tog primjerka modela Crossway.

K&B HR
Propisi
Propisi Tahografi Kako se koristi funkcija OUT?

Nevjerojatno je koliko krivih i netočnih informacija prijevoznici i vozači jedan drugom prenose o ovoj funkciji. Možda je problem upravo...

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 189 gradskih autobusa za Trondheim

MAN je isporučio 189 Lion's City autobusa za gradski prijevoz grada Tondheima u Norveškoj pri čemu je dio autobusa s pogonom na...

K&B HR
Novosti
Novosti Tržište u prvih šest mjeseci Rekordna polovica godine

Rezultati u prvoj polovici godine se jako dobri i bilježimo rast u svim segmentima pri čemu su najviše rasli novi autobusi i kamioni, a...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Iveco Prvi S-Way primjerci u Njemačkoj

Iveco je u Ulmu isporučio prve primjerke nedavno predstavljenog modela S-Way na Njemačkom tržištu.

K&B HR
Novosti
Novosti Scania Scania LNG s plug-in električnim kranom

Finskom prijevozniku Kuuskuljetus Oy isporučena je Scania G410 LNG s elektro-hidrauličkim kranom. Ovo je prvi kamion s takvom...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo FH cisterna za Mikol d.o.o.

Poduzeću Mikol d.o.o. iz Čakovca isporučen je novi Volvo FH 460 kamion s cisternom za prijevoz goriva.