Tokić DistriKat obogaćen Topmotive Truck opcijom
Tokić DistriKat obogaćen Topmotive Truck opcijom
  15.04.2019  |  16:20
Vrijeme čitanja: 2 min
Usluga servisiranja gospodarskih vozila, osobito teških kamiona i autobusa, nikad nije bila tako jednostavna kao u Tokić DistriKat web shopu. Upravo je on nakon osobnog te moto-programa, proširen i Topmotive Truck opcijom za teška gospodarska vozila.

Jednostavnost, brzina i širina ponude Tokić DistriKata

Odlazak u prodavaonice dijelova u današnje se vrijeme sve više nastoji izbjeći u procesu nabave. Stoga, sve više profesionalaca se u svom radu služi Tokić DistriKatom, webshopom i online katalogom dijelova iz široke ponude asortimana tvrtke Tokić. Kupac koji je registriran na ovu online platformu, može iz udobnosti vlastitog doma ili ureda pretražiti kompletnu ponudu i informirati se o alternativnim proizvođačima, kao i trenutnoj raspoloživosti željenog asortimana na Tokić skladištu.

Koliko je velika snaga Tokić DistriKata, najbolje potvrđuje činjenica da se tvrtka Tokić pozicionirala kao vodeći distributer i trgovac u regiji s više od 100 vlastitih i franšiznih poslovnica s uređenom i optimiziranom dinamikom dostava dok je sam sustav ove web trgovine naslonjen na najveću svjetsku bazu automobilskih dijelova TecDoc.

Također, važno je napomenuti kako je tvrtka Tokić u DistriKatu uslugu pretraživanja dijelova proširila i na gospodarski program. DistriKat se ponosi jednostavnim i logično posloženim izbornikom unutar kojeg možete pronaći kategorije: vozilo, kombi vozilo, komercijalno vozilo, motocikl, univerzalni dijelovi, a odnedavno i Topmotive Truck.

Jednim klikom do dijelova

Kupci koji svoju kupovinu odluče obaviti putem Tokić DistriKata u samome pregledniku mogu birati između 7 najvećih proizvođača u kamionskoj industriji (DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania i Volvo).
Jednostavnim upisivanjem VIN-broja, odnosno broja šasije, otvara se katalog konkretnog modela sa svim mogućim dijelovima na tržištu. Drugim riječima, pored navedenog originalnog dijela, korisnik DistriKata u izborniku Topmotive Trucka trenutno vidi sav asortiman tvrtke Tokić i njegovu raspoloživost. Ako je konkretni dio odmah raspoloživ na stanju, označen je zelenim indikatorom.

Pored konkretnog naziva komponente, tu je još i komparacijski broj, kratki opis te osnovne tehničke karakteristike. Također, kod određenog asortimana postoje dodatne informacije, a naveden je i sadržaj pakiranja te praktični savjeti prilikom ugradnje te jasno istaknuta maloprodajna cijena.

Pored 200.000 pozicija na centralnom Tokić skladištu, kroz Topmotive Truck opciju, na „lageru“ samo za gospodarski program možete pronaći više od 10.000 artikala. Bez obzira na to što je riječ o gospodarskom programu, ako je odabrani artikl dostupan - dostavu do najbliže Tokić poslovnice ili servisa možete očekivati već isti dan.
Više informacija uvijek možete zatražiti od Tokićevih stručnih djelatnika, koji vam stoje na raspolaganju putem brojeva telefona 01 3033 916 te 091 5637 760, kao i slanjem e-maila na teretni@tokic.hr
 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.