Sprinter City 75 je Minibus of the Year 2019
Sprinter City 75 je Minibus of the Year 2019
  11.04.2019  |  17:22
Vrijeme čitanja: 1 min
Članovi "International Bus of the Year" žirija među kojima je i predstavnik našeg magazina su na Minibus Euro Testu u Madridu su Mercedesu Sprinter City 75 dodijelili titulu "Minibus of the Year 2019".

U konkurenciji su, uz Mercedes-Benz Sprinter, bili i Iveco Daily Line Natural Power, Ferqui Sunrise, Indcar Strada Ecity LE, MAN TGE 4x4 Intercity, članovi žirija su posebno istaknuli činjenicu da je Mercedes uspio osigurati mogućnost prijevoza za čak 38 putnika.

City 75 je nastao na platformi Sprintera, ali je konstrukcija nakon B nosača potpuno drugačija ako i izvedba stražnje osovine. S duljinom od 8,5 metara i najvećom dopuštenom masom od 6,8 tona Sprinter City 75 se nudi u izvedbi s dvije osovine pri čemu je stražnja, pogonska, osovina ima dvostruke kotače i nosivost od 5 tona.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.