Tri TGL-a za Hrvatski autoklub
Tri TGL-a za Hrvatski autoklub
  10.12.2018  |  17:01
Vrijeme čitanja: 1 min
Predstavnici autoklubova udruženih u Hrvatski autoklub preuzeli su krajem studenog tri nova MAN kamiona za uklanjanje i prijevoz vozila u kvaru ili oštećenih u prometnoj nezgodi.

Radi se o modelima TGL 10.220 4x2 BL i TGL 10.190 4x2 BL opremljenih hidrauličnim kliznim platformama, dok model TGL 12.220 4x2 BL uz platformu u opremi ima i Palfinger kran PK 13500T.
Ovo ulaganje Hrvatskog autokluba predstavlja nastavak investiranja započetog 2014. godine, s kojim se želi postići daljnje podizanje razine kvalitete usluge za članove i sve ostale korisnike. Na primopredaji u MAN Centru u Hrvatskom Leskovcu, predsjedniku Hrvatskog autokluba Slavku Tušeku ključeve vozila predao je Bogdan Tihava, glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.