Iveco X-Way Bodybuilders' convention
Iveco X-Way Bodybuilders' convention
  22.11.2018  |  08:09
Vrijeme čitanja: 1 min
Iveco i tvrtka Benussi, ovlašteni prodavač i serviser za marku Iveco u Hrvatskoj i Sloveniji, u Ljubljani su ugostili regionalno predstavljanje modela X-Way.

Gosti na "X-WAY Bodybuilders' convention" bili su proizvođači nadogradnji iz srednje i istočne Europe. Na dvodnevnom događanju koji se održavao u prostorima tvrtke Benussi na Rudniku u Ljubljani, gosti su imali priliku detaljno upoznati novi model u Iveco ponudi, koji se smjestio između modela Stralis i Trakker.  

X-Way je stoga idealan za lakše zadatke na gradilištima kao i za poslove komunalnih i cestarskih tvrtki te kombinira najbolje iz dva modela – visoku nosivost, modernu tehnologiju, ali i udobnost odnosno robusnu i izdržljivu konstrukciju. Prikazana su četiri vozila s različitim nadogradnjama i namjenama – miješalica za beton, šumarski kamion s dizalicom, kiper s priključkom za ralicu te kamion s dizalicom i navlakačem za kontejnere.

 

 

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.