Uspješna premijera prvog europskog sustava Smart Logistics
Uspješna premijera prvog europskog sustava Smart Logistics
  06.11.2018  |  11:26
Vrijeme čitanja: 1 min
TIMOCOM je na vodećem međunarodnom sajmu za transport, logistiku i mobilnost u Hannoveru imao premijeru, po prvi je put sa sustavom Smart Logistics predstavljena nova strateška orijentacija uspješne transportne platforme diljem Europe.

Kroz sustav Smart Logistics klijentima se nudi pristup inteligentnim IT aplikacijama i uslugama za digitalizaciju i automatizaciju logističkih procesa klikom miša.  Smart Logistics System je neutralna mreža, a sustav omogućuje jednostavno i sigurno umrežavanje više od 40.000 provjerenih tvrtki u branši.

Pripadajući simbol novog ruha fleksibilan je i jednostavan logo. U kombinaciji s novim sloganom "Augmented Logistics" označava nadređenost proširenja opsega usluga za više od 127 000 korisnika sustava.

"Kao neutralan i povezujući sustav želimo omogućiti našim klijentima svijet bez logističkih izazova", ističe Pélagie Mepin, direktorica marketinga, opisujući viziju tvrtke. To predstavlja temelj novog strateškog smjera.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.