Rođendansko izdanje
Rođendansko izdanje
  08.02.2018  |  17:06
Vrijeme čitanja: 1 min
Obilježavajući 90 godina od kada je Hub van Doorne utemeljio DAF koji je danas jedan od vodećih proizvođača kamiona u Europi, Nizozemci su predstavili posebnu ediciju modela XF.

Rođendanska limitirana edicija uključuje ekskluzivne natpise te ručno izrađeni originalni logo tvornice iz 1928. godine. Uz ovakav mode ide samo najveća Super Space Cab te najjači MX-13 motor sa 390 kW (530 KS). Proizvest će se samo 250 primjeraka, a svaki kamion ima svoj jedinstveno broj koji je jasno istaknut u kabini kao i posebno osvijetljeni DAF logo koji se vidi kad se otvore vrata.

Posebno izdanje modela koji je nositelj titule "International Truck of the Year 2018" dostupno je u tri boje: Anniversary Black, Rouge Flamme i Jamaica Blue. Očekivano ugrađena je i bogata oprema poput zračnog ovjesa, LED svjetla, Skylights, spojleri, Alcoa aluminijski naplatci te zračne trube na krovu. Posebna oprema je i u unutrašnjosti i uključuje kožna sjedala s DAF logom u naslonu te najbolji multimedijalni sustav.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.