Novi Emil Frey centar gospodarskih vozila
Novi Emil Frey centar gospodarskih vozila
  19.01.2018  |  09:13
Vrijeme čitanja: 1 min
Novootvoreni prodajno-servisni centar potpuno udovoljava potrebama kupaca i nudi sve prodajne i post prodajne usluge kompletne game novih i rabljenih gospodarskih vozila.

Prema riječima voditeljice prodaje gđe. Kristine Kostelac, za Star import kao generalnog uvoznika Mercedes-Benz vozila ovo je iznimno važan događaj, obzirom da je prvi puta, u Hrvatskoj otvoren prodajno servisni centar posvećen isključivo Mercedes-Benz  gospodarskom programu, što predstavlja veliki korak naprijed i doprinosi većoj profitabilnosti poslovanja korisnika.

Ovom prilikom premijerno je predstavljena Mercedesova X-klasa koju kupci gospodarskih vozila imaju prilike osvojiti u sklopu nagradne igre. Naime, svi kupci novih Mercedes-Benz gospodarskih vozila i autobusa u razdoblju od 01.12.2017. do 30.11.2018. ulaze u bubanj nagradne igre u kojoj je glavna nagrada upravo nova X-klasa, prvi premium pick-up na tržištu.

Radno vrijeme centra je od 7 -19 sati (subotom do 13 sati) a nalazi se neposredno uz izlaz Zagreb-Jug, sjecištu glavnih prometnica i obilaznica koje vode na ulaze svih hrvatskih autocesta na adresi Kanalska ulica 2F, 10020 Zagreb-Blato.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.