350 km na struju
350 km na struju
  25.10.2017  |  09:47
Nakon eCantera, Fuso je predstavio i koncept E-FUSO Vision One s električnim pogonom i dosegom od 350 km.

E-FUSO Vision One je tegljač s potpuno električnim pogonom čija je ukupna dopuštena masa 23 tone, a nosivost oko 11 tona što je samo dvije tone manje od usporedivog vozila s dizelskim motorom.

Ukupni kapacitet baterija je 300 kWh s kojima može prevaliti do 350 km s jednim punjenjem. Obzirom na doseg namjena ovakvog kamiona nije dugolinijski već lokalni prijevoz odnosno distribucija.

Ovisno o interesu kupaca i zakonskoj regulativi serijska proizvodnja ovakvog vozila mogla se realizirati za manje od četiri godine i to prije svega na tržištima s razvijenom infrastrukturom poput Japana, Europe ili Sjedinjenih država.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Novosti
Novosti MAN TGX Lion Pro TGX Lion Pro: performanse i komfor

MAN je predstavio limitiranu ediciju TGX Lion Pro s raskošnom opremom, atraktivnim izgledom u koju se ugrađuje samo motor od 500 KS.

K&B HR
Novosti
Novosti Volvo FE Low-entry kabina za vozača i suvozača

Volvo je predstavio novu izvedbu low-entry kabine za model FE čime postaje prikladne za još veći broj distribucijskih poslova.

K&B HR
Novosti
Novosti Tunel Mont Blanc Mont Blanc skuplji za Euro 3 kamione

Od 1. travnja prolaz kroz tunel Mont Blanc bit će skuplji za 5% za kamione s Euro 3 motorima.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks Rekordna godina za Renault Trucks

U prošloj godini je Renault Trucks s proizvedenih 49.930 kamiona ostvario najveći rast među svim proizvođačima te dosegnuo rekordni...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Tourismo Novi Tourismo RHD isporučen prvom kupcu u Hrvatskoj

Jedan od najvećih pružatelja vrhunskog autobusnog turizma u Hrvatskoj, tvrtka Molnar Travel d.o.o. preuzeo je u Emil Frey centru...

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Buses 90 hibridnih autobusa za Bruxelles

Volvo će za gradski prijevoz u Bruxellesu isporučiti 90 autobusa 7900 Hybrid čime je ukupni broj Volvo autobusa s elektrificiranim...

K&B HR
Novosti
Novosti Parking U Njemačkoj nedostaje 30.000 parkirnih mjesta za kamione

Radovi na odmorištima Münsterland-Ost i Münsterland-West na autocesti A1 započeti u veljači, gdje će napraviti još 100 parkirnih...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Caddy 2 milijuna Caddyja iz Poznana

Volkswagenova tvornica u Poznanu u Poljskoj obilježila je proizvodnju 2.000.000-tog Caddyja koji se tamo proizvodi od 2003. godine.