Četiri utrke, četiri pobjednika
Četiri utrke, četiri pobjednika
  04.09.2017  |  09:28
Kišni vikend na stazi Most u Češkoj obilježile su zanimljive utrke u kojima su pobijedila četiri različita vozača, a na kraju je najviše profitirao Adam Lacko koji je povećao prednost ispred ostalih.

Najbolju startnu poziciju u prvoj utrci je imao Jochen Hahn u Ivecu, a iza njega su bili Norbert Kiss i Adam Lacko. Mokra staza uzrokovala je dosta naguravanja, a Adam Lacko je uspio preteći Kissa i završio kao drugi iza pobjednika Hahna.

Druga utrka je uobičajeno startala obrnutim redoslijedom od završetka prve utrke za prvih osam vozača, pa je na čelu bio Britanac Ryan Smith. Steffie Halm je uspjela preteći Lenza i probila se na drugu poziciju te pritiskala Smitha koji se uspio obraniti i pobijediti.

Prvi na startu treće utrke bio je Adama Lacko, drugi Jochen Hahn te Albacete treći. Ovu utrku su obilježili sudari u kojima je Smith izgubio desna vrata te odustao baš i kao Gerd Körber. Na kraju su prva tri vozača u ciljnu ravninu ušli u istom poretku kao i na startu.

Na najboljoj startnoj poziciji četvrte utrke opet je bio Britanac, ovaj put Shane Brereton koji je na kraju uspio i ostvariti svoju prvu pobjedu u karijeri. Dugi je bio Vrsecki, treća Halm i treći Kiss.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarina Skuplja vožnja u Njemačkoj

Nakon proširenja cestarine na sva vozila preko 7,5 tona te uvođenja plaćanja i na državnim cestama, od 1.1. 2019. je najavljeno i...

K&B HR
Novosti
Novosti Digitalni tahografi Zatvor za manipulaciju tahografom

Francuska policija uhitila je vozača kojem je tijekom vožnje digitalni tahograf bilježio odmor.

K&B HR
Novosti
Novosti AdBlue emulatori 400 kamiona s AdBlue emulatorima

Inspektori engleske agencije DSVA su kontrolama u proteklih nekoliko mjeseci otkrili gotovo 400 kamiona s ugrađenim uređajima koji...

K&B HR
Novosti
Novosti Volvo FL Electric Volvo FL na struju

Volvo je predstavio prvi potpuno električni kamion namijenjen komunalnim i distributivnim zadaćama, a maksimalni doseg je 300 km.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN Dva TGX-a za Fidens prijevoz

Tvrtka Fidens prijevoz d.o.o., koja posluje u sustavu grupe Vodoskok, bavi se domaćim i međunarodnim prijevozom.

K&B HR
Novosti
Novosti Toyota Sora 100 autobusa s gorivim ćelijama

Toyota je najavila da će do Olimpijskih igara u Tokiju 2020 godine proizvesti 100 primjeraka autobusa Sora s pogonom na gorive ćelije.

K&B HR
Novosti
Novosti VW Atlas Tanoak Volkswagen pick-up za Ameriku?

Volkswagen je na salonu u New Yorku predstavio konceptni pick-up koji je veći od Amaroka i dimenzijama prilagođen američkom tržištu.

K&B HR
Novosti
Novosti MAN eTGE Dostavni MAN s električnim pogonom

Slično kao i sestrinski model VW Crafter, MAN će također ponuditi TGE s električnim pogonom koji će imati doseg od 160 km.