Aventura Exclusive i Dark Label
Aventura Exclusive i Dark Label
  07.09.2017  |  09:12
Volkswagen će na salonu u Frankfurtu pokazati koncept Aventura Exclusive s motorom od 258 KS te posebni model Dark Label.

Volkswagen će na salonu u Frankfurtu pokazati koncept Aventura Exclusive s motorom od 258 KS te posebni model Dark Label.

Koncept Aventura Exclusive najavljuje sljedeći korak u razvoju Amaroka odnosno pokazivanje mišića jer nudi još jači motor snage 190 kW (258 KS) što je 34 KS više od najjačeg serijskog modela koji je već bio najjači pick-up na tržištu.

Snaga se prenosi preko 8-stupanjskog automatskog mjenjača na sve kotače što u konačnici rezultira eksplozivnim performansama. Ako to ne bude dovoljno poglede će sigurno privući "Turmeric" metalik žuta boja te polirani 19 colni, "Milford" naplatci hrpa drugih detalja.

Posebna edicija Amarok Dark Label temelji sa ne Amoroku s Comfotline opremom, ali je dodana posebna "Indium" siva mat boja u kojoj su izvedene i cijevi na pragovima te "styling bar" odnosno ukrasne cijevi teretnog prostora.

Za kompletiranje vizualnog dojma brinu se i posebni 18 colni "Rawson" naplatci, mat crne kvake na vratima te natpis Dark Label na stražnjim vratima.

Ovaj model je prije svega namijenjen onima koji traže stilski zanimljivo vozilo bez žrtvovanja prednosti koje nudi pravo off-road vozilo. Dark Label se nudi u nekoliko izvedbi pogona, s motorom od 120 kW (163 KS) i 6-brzinskim mjenjačem te stražnjim ili uključivim 4x4 pogonom dok se motor sa 150 kW (204 KS) nudi s ručnim mjenjačem i uključivim 4x4 pogonom ili 8-brzinskim automatikom i stalnim pogonom na sve kotače.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarina Skuplja vožnja u Njemačkoj

Nakon proširenja cestarine na sva vozila preko 7,5 tona te uvođenja plaćanja i na državnim cestama, od 1.1. 2019. je najavljeno i...

K&B HR
Novosti
Novosti Digitalni tahografi Zatvor za manipulaciju tahografom

Francuska policija uhitila je vozača kojem je tijekom vožnje digitalni tahograf bilježio odmor.

K&B HR
Novosti
Novosti AdBlue emulatori 400 kamiona s AdBlue emulatorima

Inspektori engleske agencije DSVA su kontrolama u proteklih nekoliko mjeseci otkrili gotovo 400 kamiona s ugrađenim uređajima koji...

K&B HR
Novosti
Novosti Volvo FL Electric Volvo FL na struju

Volvo je predstavio prvi potpuno električni kamion namijenjen komunalnim i distributivnim zadaćama, a maksimalni doseg je 300 km.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN Dva TGX-a za Fidens prijevoz

Tvrtka Fidens prijevoz d.o.o., koja posluje u sustavu grupe Vodoskok, bavi se domaćim i međunarodnim prijevozom.

K&B HR
Novosti
Novosti Toyota Sora 100 autobusa s gorivim ćelijama

Toyota je najavila da će do Olimpijskih igara u Tokiju 2020 godine proizvesti 100 primjeraka autobusa Sora s pogonom na gorive ćelije.

K&B HR
Novosti
Novosti VW Atlas Tanoak Volkswagen pick-up za Ameriku?

Volkswagen je na salonu u New Yorku predstavio konceptni pick-up koji je veći od Amaroka i dimenzijama prilagođen američkom tržištu.

K&B HR
Novosti
Novosti MAN eTGE Dostavni MAN s električnim pogonom

Slično kao i sestrinski model VW Crafter, MAN će također ponuditi TGE s električnim pogonom koji će imati doseg od 160 km.