Novo lice i unutrašnjost za Transit Tourneo
Novo lice i unutrašnjost za Transit Tourneo
  05.07.2017  |  10:04
Vrijeme čitanja: 1 min
Nakon ugradnje novih motora i novog automatskog mjenjača prošle godine, Ford Transit Tourneo je dobio i novi izgled te potpuno novu unutrašnjost.

Ford je danas pokazao novi Ford Tourneo s novim izgledom te potpuno novom kabinom koja je luksuznija i kvalitetnija nego prije, a drugi i treći red su izvedeni s pojedinačnim sjedalima. Osim kvalitetnijih materijala, poboljšana je i izolacija te smanjena razina buke.

Potpuno je promijenjen i prednji dio koji ima kromiranu masku po uzoru na Fiestu odnosno Mondeo, a nova su i LED dnevna svjetla te opcijska XID xenon glavna svjetla.

Nova je i armaturna ploča na kojoj je promijenila jedino što je bilo loše u prethodnom modelu, odnosno smještaj i izgled instrumenata. Ploča s instrumentima kao i središnji zaslon bili se premali i preduboko "zakopani" tako da preglednost nije bila najbolja.

Sada su instrumenti jednostavniji, veći i čitljiviji, a središnji ekran je puno veći i postavljen na središnju konzolu. Novi Tourneo sada ima i adaptivni tempomat, novi SYNC 3 sustav povezivosti i brojne sigurnosne sustave.

Više informacija možete naći u tiskanom izdanju našeg magazina koji izlazi početkom kolovoza.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.