Peugeot Pick Up za Afriku
Peugeot Pick Up za Afriku
  29.06.2017  |  22:48
Vrijeme čitanja: 1 min
Novi Pick Up (tako će se i zvati) neće se prodavati u Europi već će se proizvoditi i prodavati u Africi, a Peugeot najviše računa na frankofonske zemlje Magreba i subsaharskog područja.

Peugeot ima dugu tradiciju pick-up modela u Africi gdje se još uvijek može naći poneki 504 ili čak i 404 pick up, pa ne čudi ideja povratka na to tržište. Ipak pomalo čudi kako se ne radi o vozilu nastalom iz suradnje s Toyotom obzirom na zajednički projekt dostavnog modela Peugeot Exptert/Toyota ProAce.

Radi se o modelu koji dolazi od Peugetovog kineskog partnera Donfeng i vuče korijene od stare Navare. Radi se o robusnom vozilu duljine 508 cm i velikog klirensa (210 do 215 mm ovisno o modelu).

Za pogon će se koristiti 2,5 litarski common rail turbodizel motor snage 115 KS i okretnog momenta od 280 Nm u kombinaciji s 5-brzinskim ručnim mjenjačem Nudit će se izvedbe s (uključivim) 4x4 i 4x2 pogonom. Izvedbe s pogonom na sve kotače imat će i reduktor.

Peugeot će ponuditi jednostavno, robustno i, za očekivati je, ne skupo vozilo čija prodaja počinje u jesen.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.