Nova Scania G kabina
Nova Scania G kabina
  09.06.2017  |  10:11
Vrijeme čitanja: 1 min
Scania nastavlja s obnovom svoje game modela koja je započela prošle godine i izbacuje na tržište novu G20 kabinu i nove V8 motore.

Kad je Scania prošle godine godine predstavila novu generaciju svojih kamiona, naglasak je stavljen na dugolinijski prijevoz, povezane usluge i održivost. Sad na istom tragu nastavlja s predstavljanjem šire palete mogućih rješenja i konfiguracija, koje će većini klijenata omogućiti da uživaju sve benefite Scanijine nove generacije.

Nova G serija je predstavljena spavaćom kabinom G20 koja je dostupna s niskim, srednjim ili visokim krovom. Kratka dnevna kabina će biti predstavljena naknadno. G seriju, kao i do sada, karakterizira nešto viši motorni tunel, ali niži ulaz koji olakšava ulaske i izlaske.

Novost je stalak za I-Pad ili tablet na instrument ploči, s obzirom da se sve više poslova u distribuciji odrađuje bez papirologije. Također, na G kabini je predstavljen i Scania Night Lock mehanizam za dodatno osiguravanje vrata iz unutrašnjosti.

Također, predstavljena je nova generacija V8 motora u izvedbama od 520, 580 i 650 KS, koja troši 7-10% manje goriva, uz održavanje visokih performansi na koje su klijenti navikli.

Ovi motori su se pridružili najsnažnijoj varijanti od 730 KS i odgovor su Scanije na sve izraženije potrebe transportne industrije za visokim prosječnim putnim brzinama težih i duljih kompozicija u kojima leži rješenje za značajno unaprjeđivanje učinkovitosti

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Čitajte više
K&B HR
Isporuke
Isporuke Mercedes-Benz Prvi Actros 5 isporučen hrvatskom kupcu

Transporti Domjančić prva je hrvatska tvrtka kojoj je isporučen novi Actros 5.

K&B HR
Isporuke
Isporuke MAN 8 TGS-ova za Hrvatske šume

Hrvatske šume su preuzele osam novih MAN TGS tegljača s BENALU poluprikolicama što će im omogućiti maksimalno iskorištavanje...

K&B HR
Novosti
Novosti Volkswagen Amarok ABT Amarok s 306 KS

Volkswagen Amarok je najjači pick-up u Europi, ali ako vam to nije dovoljno ABT se pobrinuo i napravio 50 KS jaču izvedbu.

K&B HR
Isporuke
Isporuke Volvo Trucks Moćni FMX za MiTeh d.o.o.

Poduzeće MiTeh d.o.o. je svoj vozni park nedavno obogatilo novim Volvo FMX 8x6 vozilom posebno konstruiranim za izazovne zadatke u teškim...

K&B HR
Novosti
Novosti Nissan Navara Snažnija, pametnija i štedljivija Navara

Unaprijeđena Nissan Navara osim dotjerivanja vanjskog izgleda donosi snažnije i čistije motore s manjoj potrošnjom te ugradnju...

K&B HR
Isporuke
K&B HR
Novosti
Novosti Cestarine Veće cestarine za Euro 6 kamione u Austriji

Austrija će od od početka sljedeće godine za oko četiri posto povećati cestarine za Euro 6 kamione.

K&B HR
Novosti
Novosti Renault Trucks T High 1894 Edition Rođendansko izdanje

Renault Trucks je obilježio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvest će se samo 125 ovakvih vozila.