VW Amarok

Aventura Exclusive i Dark Label

Volkswagen će na salonu u Frankfurtu pokazati koncept Aventura Exclusive s motorom od 258 KS te posebni model Dark Label.

Koncept Aventura Exclusive najavljuje sljedeći korak u razvoju Amaroka odnosno pokazivanje mišića jer nudi još jači motor snage 190 kW (258 KS) što je 34 KS više od najjačeg serijskog modela koji je već bio najjači pick-up na tržištu.

Snaga se prenosi preko 8-stupanjskog automatskog mjenjača na sve kotače što u konačnici rezultira eksplozivnim performansama. Ako to ne bude dovoljno poglede će sigurno privući "Turmeric" metalik žuta boja te polirani 19 colni, "Milford" naplatci hrpa drugih detalja.

Dark LPosebna edicija "Dark label" namijenjena je onima koji žele stilski dotjerano vozilo kod kojeg nisu žrtvovane off-road mogućnostiPosebna edicija Amarok Dark Label temelji sa ne Amoroku s Comfotline opremom, ali je dodana posebna "Indium" siva mat boja u kojoj su izvedene i cijevi na pragovima te "styling bar" odnosno ukrasne cijevi teretnog prostora.

Za kompletiranje vizualnog dojma brinu se i posebni 18 colni "Rawson" naplatci, mat crne kvake na vratima te natpis Dark Label na stražnjim vratima.

Ovaj model je prije svega namijenjen onima koji traže stilski zanimljivo vozilo bez žrtvovanja prednosti koje nudi pravo off-road vozilo. Dark Label se nudi u nekoliko izvedbi pogona, s motorom od 120 kW (163 KS) i 6-brzinskim mjenjačem te stražnjim ili uključivim 4x4 pogonom dok se motor sa 150 kW (204 KS) nudi s ručnim mjenjačem i uključivim 4x4 pogonom ili 8-brzinskim automatikom i stalnim pogonom na sve kotače.

Posljednja izmjena Četvrtak, 07.09.2017. 14:17
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge