MAN-ovi za Banko transport iz Tinjana MAN-ovi za Banko transport iz Tinjana

MAN

Auto Hrvatska 65 edicije

Povodom 65. godišnjice Auto Hrvatske isporučeno su posebni MANG TGX tegljači Auto Hrvatska 65 edicije.

Radi se o plavim MAN TGX 18.500 tegljačima opremljenim paketom opreme EfficientLine, motorom snage 500 KS, automatiziranim MAN TipMatic Profi mjenjačem s retarderom i funkcijom EfficientRoll, klimatiziranom XLX kabinom s dvama krevetima, tempomatom EfficientCruise, kožnim upravljačem, ksenon svjetlima, maglenkama sa svjetlima za skretanje, LED dnevnim i stražnjim svjetlima te multimedijalnim paketom.

Dva takva atraktivna kamiona isporučena su tvrtki Banko transport iz Tinjana, a jedan obrtu za prijevoz Šambula iz Koprivnice koji se međunarodnim prijevozom bavi već 35 godina.

Dva tegljača iz posebne edicije obnovila su i vozni park tvrtke Interkop iz Zagreba koja se više od 10 godina bavi prijevozom rasutog tereta.

AH65 InterkopDva tegljača iz posebne edicije obnovila su i vozni park tvrtke Interkop iz Zagreba koja se više od 10 godina bavi prijevozom rasutog tereta.

AH65 SambulaVozilo za obrt za prijevoz Šambula iz Koprivnice koji se međunarodnim prijevozom bavi već 35 godina

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 10.09.2017. 09:20
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge